بهترین روانشناس کودک: + ۲۵ دکتر روانشناس کودک خوب - مانی سلیمانی - مدرس موفقیت کودکان - مانی انگلیش

بهترین روانشناس کودک: + ۲۵ دکتر روانشناس کودک خوب

بهترین روانشناس کودک

بهترین روانشناس کودک: + ۲۵ دکتر روانشناس کودک خوب

در این آموزش از سایت دکتر مانی سلیمانی قصد داریم در مورد بهترین روانشناس کودک صحبت کنیم و مهارت‌ها و ویژگی‌های یک دکتر روانشناس خوب را مورد ارزیابی قرار دهیم. یک دکتر روانشناس خوب باید چه صفات و ویژگی‌هایی داشته باشد؟ بهترین روانشناس کودک را چگونه پیدا کنیم؟

بر کسی پوشیده نیست که کودکان خصوصاً تا سن ۳ سالگی باید مورد بیشترین توجه از سوی والدین و اطرافیان خود قرار بگیرند و قسمت اعظم شخصیت و رشد فیزیکی و ذهنی کودکان تا سن ۳ سالگی اتفاق می‌افتد.

اگر برای درک بهتر کودک خود و برقراری ارتباط مؤثرتر با وی، قصد مراجعه به بهترین روانشناس کودک را دارید، باید با خصوصیات مهم بهترین روانشناس کودک آشنا باشید. از این رو، ما در این مطلب آموزشی شما را با معیارهای مهم بهترین روانشناس کودک آشنا خواهیم کرد. در انتها ۲۵ مورد از بهترین روانشناس‌های کودک را خدمت شما معرفی خواهیم کرد. پس تا انتها ما را همراهی کنید.

اگر شما هم در مورد تربیت فرزند سوالاتی در ذهن خود دارید، پیشنهاد میکنم بخش مقالات ما را از لینک زیر دنبال کنید.

مقالات دکتر مانی سلیمانی:

 

دکتر مانی سلیمانی

مشاور موفقیت کودکان | پژوهش‌گر فعال | مولف کتاب‌های تخصصی والدین و کودکان

  • دکتر مانی سلیمانی مشاور موفقیت کودکان / پژوهش‌گر فعال و مولف کتاب‌های تخصصی والدین و کودکان
  • بنیانگذار هوش جنین و MBA کودکان در ایران MBA شامل آموزش مهارت های موفقیت و مدیریت زندگی و کسب و کار به کودکان
  • بنیانگذار استعدادیابی و قهرمان‌سازی از فرزندان توسط والدین

متولد سال 1359 در شهرری. از سال 1385 در حوزه کودک تحقیق و فعالیت خود را آغاز و اواخر سال 1386 اولین کتاب خود با نام والدین موفق را از طریق نشر برگ زیتون ارائه نمود.

طی این سال‌ها با بهره گیری از جدیدترین یافته‌های دانشمندان و روانشناسان دنیا و نیز انجام تحقیقات میدانی در خصوص برخی از روش‌های پرورشی، تکنیک‌های متفاوتی را در جهت تقویت هوش‌های چندگانه و پرورش خلاقیت کودکان به روش‌های مختلف ارائه نموده‌اند.

برخی از خدمات آموزشی ایشان عبارتند از:

  • پژوهش و تالیف بیش از 130 عنوان کتاب و مقاله تخصصی کودکان و نوجوانان
  • تولید محتوا و نویسندگی برنامه‌های تلویزیونی مرتبط با کودکان و نوجوانان
  • سردبیری ماهنامه تخصصی کودکان 7-3 سال
  • ابداع 8 عنوان بازی آموزشی به منظور تقویت هوشهای چندگانه کودکان
  • تولید و ارائه بیش از 800 ساعت آموزش های صوتی و تصویری رایگان در فضای مجازی
  • برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی رایگان در مناطق مختلف تهران و برخی شهرستان‌ها
  • برگزاری مشاوره‌های عمومی و خصوصی والدین در جهت استعدادیابی و موفقیت فرزندان
  • برگزاری جلسات تخصصی و اتاق فکر پرورش کودکان برای برخی ناشران تخصصی کودک

اگر دنبال رشد هوش و استعداد فرزندتون هستید و هدفتون پرورش کودکی نابغه ست پیشنهاد میکنم اطلاعات این آموزش های ویدیویی فوق العاده رو هم ببینید:

محصولات آموزش کودک عمو مانی

 

 

جدول معرفی 25 روانشناس کودک خوب

در جدول زیر می‌خواهیم ۲۵ مورد از بهترین روانشناس‌های کودک را خدمت شما معرفی کنیم که از سابقه و رزومه بسیار قابل قبولی در این زمینه برخوردار هستند.

نام دکتر آدرس شماره تماس
دکتر ساناز فتوره چی تهران، قیطریه ۰۲۱۲۲۶۹۶۷۲۴
دکتر لیلا بهرام پور تهران، سهروردی شمالی، خیابان ابن یمین، خیابان سیبویه، خیابان 16، پلاک 12، مرکز مشاوره «خانه بهی» 02186044726
دکتر مهسا ساداتی مرزداران، نبش سرسبز جنوبی، بالای (آزمایشگاه مرزداران)، پلاک ۲۴، طبقه سوم 02144297331
دکتر ناهید محمدی نارمک، تقاطع خیابان آیت و فرجام، ساختمان پزشکان نگین، واحد ۷ 021۷۷۲۴۸۱۰۶
دکتر شکوه محمدی تهران، خیابان شریعتی، خیابان دولت ( شهید کلاهدوز ) چهارراه قنات، خیابان حاج آقامیری، بن بست هاشمیان، ساختمان پلیس +10، طبقه 4، واحد 12، کلینیک فصل زندگی 02126473258
دکتر فاطمه روحانی زاده تهران – میدان هروی – خیابان وفامنش – بن بست آبنوس – پلاک ۲۹ – واحد ۸ – مرکز مشاوره راه بهتر 021۲۶۹۱۱۷۶۱
دکتر نسرین افشاری تهران – خیابان ستارخان – روبروی خیابان پاتریس لومومبا – جنب سفره خانه باغ فردوس – پلاک 168 – طبقه 1 – کلینیک همراز ستارخان 02166559342
دکتر عادل حیدری نژاد استان تهران، شهر تهران، بزرگراه آیت اله کاشانی، خیابان پیامبر، بیمارستان پیامبران ۰۲۱۲۲۰۴۱۰۶۱
دکتر فرزانه محمدی روبروی متروی صادقیه – خیابان ولیعصر – خیابان هفتم – پلاک 4 – واحد 9 021۴۴۹۷۴۵۶۳
دکتر معصومه موسوی خیابان شریعتی، پایین‌تر از پل صدر، خیابان خاقانی، پلاک ۵۰، واحد ا – کلینیک مهرآئین 02122632356
دکتر گیتی موسوی تهران – تجریش – ابتدای خیابان شریعتی – کوچه رفعت – پلاک 2 – کلینیک پیشرو 02122725516
دکتر مریم محمودی راد استان تهران، شهر تهران، منطقه ۲۰، شهر ری، امین آباد، مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی رازی ۰۲۱۳۳۴۰۱۲۲۰
دکتر نصرت اله سید شهابی تهران ،خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه ی 6، کلینیک تخصصی مهراد ۰۲۱۸۸۷۵۴۳۸۵
دکتر محمد صادق جعفر آباد تهران، منطقه ۴، لویزان، جنب مخابرات، خ. لطیفی – خ. نسترن، مجتمع پزشکان ۹۱ 021۲۲۹۳۵۱۸۱
دکتر غلام رضا زمانی قلعه تکی تهران، بلوار کشاورز، جنب بیمارستان آریا، ساختمان پزشکان 202 ۰۲۱۸۸۹۶۴۷۲۸
دکتر محمدرضا محمدی استان تهران، شهر تهران، منطقه 2، سعادت آباد، بعد از میدان سرو غربی، خ. بخشایش، بیمارستان عرفان 02123021002
دکتر ناصر سدفی ولیعصر روبروی بیمارستان دی ساختمان پزشکان دی 02188870945
دکتر مرجان معنوی تهران، میدان سلماس، خیابان فتحی شقاقی، نرسیده به میدان سلماس، پلاک ۱۰۸ واحد ۲ 021۸۸۰۲۷۶۷۵
دکتر مهوش رضاقلی بیگی شهر ری 33401220
دکتر مرجان معنوی
دکتر میترا حکیم شوشتری
دکتر کتایون خوشایی
دکتر سیما محسن زاده
دکتر الهام شیرازی
دکتر فریبا عرب گل

 

دکتر روانشناس کودکان

کودکان در سنین مختلف نیازها و خواسته‌های مختلفی دارند. این نیازها و خواسته‌ها در کودکان زیر ۳ سال به‌خصوص از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چرا که کودکان در این سن توانایی برقراری ارتباط صحیح، کامل و مؤثر را ندارند. بنابراین این والدین هستند که باید با نیازها و خواسته‌های مختلف کودکان تا سن ۳ سالگی آشنایی داشته باشند.

اگر به خواسته‌ها و نیازهای کودک خود اهمیت می‌دهید، باید به دنبال بهترین روانشناس کودک باشید. روانشناس‌ها به شما کمک می‌کند تا نیازهای کودک خود را بهتر درک کنید و خواسته‌های آن‌ها را متوجه شوید. گرفتن مشاوره از روانشناسان کودک بهترین راه برای برقراری ارتباط مؤثر با کودکان زیر ۳ سال است.

دلایل نیاز ما به یک دکتر روانشناس کودک

اگر متوجه مشکلات زیر شدید، بهتر است در اسرع وقت به یک دکتر روانشان کودک خوب و کاربلد مراجعه کنید:

  • مشاهده احساس اضطراب و نگرانی در کودک: اضطراب و نگرانی تا حدی عادی است؛ ما اگر این کار تبدیل عادت شود و به‌صورت همیشگی اتفاق بیفتد، می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری به کودک وارد کند. عرق کردن، سرخ شدن چهره، سرگیجه و حتی حالت غش می‌تواند از نشانه‌های اضطراب و تحمل شرایط سخت در کودکان باشد.
  • مشاهده حالات و علائم افسردگی: اگر کودک شما نمی‌خندد، اگر گوشه‌گیر است، با دیگران بازی نمی‌کند، علاقه‌ای به صحبت کردن و تماشای صفحه گوشی و تلویزیون نشان نمی‌دهد، اگر برای ترک خانه و بیرون رفتن شوق و ذوقی ندارد، اگر بسیار گریه می‌کند و اگر به خواسته‌های شما بی‌تفاوت هستند، باید نسبت به وضعیت آن‌ها حساس‌تر بوده و از یک روانشناس کودک کمک بخواهید.
  • مشاهده عصبانیت بیش از حد و تکرارشونده کودک: اگر کودک شما همواره عصبی و پرخاشگر است، اگر تمایلی به اشتراک‌گذاری اسباب بازی‌های خود با کودکان دیگر ندارد، اگر دائم با همه درگیر می‌شود و در حال فریاد زدن است، باید بدانید که وضعیت سلامت ذهنی کودک شما در بهترین وضعیت ممکن نیست.
  • مشاهده علائم اوتیسم: اگر کودک شما اشتیاقی به برقراری ارتباط (حتی به‌صورت چشمی) با دیگران ندارد و از بغل شدن، بغل کردن و نوازش استقبال نمی‌کند و در عوض غرق در تنهایی، گوشی و تبلت است، بهتر است به دنبال بهترین روانشناس کودک برای آغاز همکاری باشید.
  • مشاهده اختلال اضطراب جدایی: اگر کودک دلبندتان بیش از حد به وجود شما وابسته است و هیچ کاری را به تنهایی و بدون حضور فیزیکی شما انجام نمی‌دهد، این هرگز نشانه خوبی نیست. برای مثال کودک شما برای بازی کردن در اتاق خود به شما اصرار می‌کند که در کنار او و در اتاق حضور داشته باشید تا او به بازی کردن بپردازد، یا زمانی که می‌خواهید به محل کار خود بروید، اجازه این کار را به شما نمی‌دهد. این مورد اختلال اضطراب جدایی نام دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد.
  • مشاهده احساس گناه مسئولیت بیش از حد: داشتن احساس گناه و حس مسئولیت در کودک امری ذاتی و غریزی است؛ اما اگر زندگی او را مختل کند و کودک دائم این حس را داشته باشد، می‌تواند زمینه‌ساز انواع مشکلات قلبی و اعصاب شود.
  • اختلال تمرکز و توجه: اگر کودک به‌خصوص در بازه ۲ الی ۳ سالگی نتواند کارهای محوله را انجام دهد، دچار حواس‌پرتی و فراموشی شود و نتواند روی مسائل مختلف تمرکز کند (برای مثال کودک نمی‌تواند پازل‌های ساده را تکمیل کند و کلماتی که بلد بود را فراموش می‌کند)، باید به دنبال بهترین روانشناس کودک باشید و این اختلال را جدی بگیرید.
  • مشاهده علائم بیش فعالی: اختلال ADHD یا همان بیش فعالی و کم‌توجهی موردی است که به وفور اتفاق می‌افتد و در بین کودکان شایع است.
  • مشاهده تغییر در عادات روزانه: تغییر عادات غذایی، به هم ریختن چرخه خواب، دیدن کابوس شبانه و پریدن از خواب نشانه‌هایی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند.
  • مشاهده مشکلات گفتاری: داشتن لکنت زبان و عدم توانایی در ادا کردن حروف خاص مانند گ، پ، ی و س باید از سوی والدین مورد توجه قرار بگیرد.

جدول معرفی 25 روانشناس کودک خوب

بهترین دکتر روانشناس کودک

بهترین روانشناس کودک آن روانشناسی است که راه‌های مختلف و تکنیک‌های مؤثر برقراری ارتباط با کودکان را بداند، نیازهای مختلف کودکان در سنین مختلف را درک کند و خواسته‌های آنان را از روی رفتارها و کنش‌های آن‌ها تشخیص دهد.

معیارهای بهترین دکتر روانشناس کودک

بهترین روانشناس کودک باید روش‌های مطلوب و دلخواه کودک برای برقراری ارتباط را بداند و با کودک همان‌طوری رفتار کند که دلخواه وی باشد. بهترین روانشناس کودک در حالت کلی باید خصوصیات فردی و ویژگی‌های رفتاری زیر را داشته باشد:

موافق بودن با کودک: بهترین روانشناس کودک باید بتواند حسن نیت و صداقت خود را به کودک القا کند، کودک به راحتی افرادی که می‌خواهند نقش بازی کنند و به نوعی با رفتارهای او موافق نیستند را تشخیص می‌دهد.

برقراری ارتباط با کودک درونی: بهترین روانشناس کودک باید بتواند با کودک درون خود ارتباط برقرار کند تا بتواند جهانی که کودک در آن زندگی می‌کند را به خوبی درک کند. ضمن داشتن تحصیلات آکادمیک و تخصصی برای بهترین بودن کافی نیست.

ایجاد حس اعتماد در کودک: بهترین روانشناس کودک باید بتواند حس اعتماد کودک را جلب کند تا بتواند با دنیای وی ارتباط مؤثر برقرار کند. برای کشف مشکلات و اختلالات روانی کودک باید بتوانید حس اعتماد او را جلب کنید و وارد دنیای وی شوید. تنها در این صورت است که کودک نیز با شما ارتباط گرفته و اجازه ورود به حریم شخصی‌اش را صادر می‌کند.

معتمد بودن و امانت‌داری: بهترین روانشناس کودک آن روانشناسی است که معتمد باشد و مشکلات کودک را به کسی نگوید. اگر کودک نمی‌خواهد در مورد مشکلاتش حتی با والدین خود ارتباط برقرار کند، روانشناس باید این قول را به کودک بدهد.

ارتباط با سایر افرادی که با کودک کار می‌کنند: برای مثال افرادی مانند پرستاران کودک و مربیان مهدها که زمان زیادی را با کودکان سپری می‌کنند، می‌توانند در مراحل روانشناسی کودک به روانشناس کمک کنند. هرچه دایره ارتباطات روانشناس با افراد این‌چنینی بزرگ‌تر باشد، همان‌قدر احتمال موفقیت وی در تشخیص مشکل کودک و رفع آن بالاتر خواهد رفت.

درگیر کردن والدین: بهترین روانشناس کودک روانشناسی است که تمایل بیشتری به برقراری ارتباط با والدین کودک نشان دهد و زمان بیشتری را برای شناخت کودک و مشکلات وی اختصاص دهد. داشتن مراجعه‌کنندگان زیاد به هیچ عنوان بهانه قابل قبولی نیست. روانشناس باید به محیط زندگی کودک قدم بگذارد تا بتواند مشکلات وی را ریشه‌یابی کند.

در دسترس بودن: بهترین روانشناس کودک آن روانشناسی است که همواره در دسترس باشد و برای وی، هیچ موضوع و کاری بااهمیت‌تر از کودک شما نباشد.

شنونده خوبی بودن: بهترین روانشناس کودک باید در ابتدا یک شنونده خوب باشد. کودک اگر این حس را داشته باشد که دکتر به حرف‌های او گوش نمی‌دهد و توجه کافی را به او ندارد، در همان ابتدای کار دل‌زده و دلسرد خواهد شد. در این صورت راه برقراری ارتباط با کودک برای همیشه برای وی بسته می‌شود.

داشتن حس دلسوزی: بهترین روانشناس کودک باید نسب به کودک و مشکلات او دلسوز باشد. کودک شما با کودک خود روانشناس برای وی هیچ تفاوتی نباید داشته باشد.

داشتن خلاقیت: بهترین روانشناس کودک باید راه‌های مختلف و مبتکرانه‌ای برای برقراری ارتباط با کودک در آستین خود داشته باشد. این برقراری ارتباط می‌تواند در قالب یک بازی، صحبت کردن یا بازی کردن نقش یک شخصیت تلویزیونی محبوب باشد.

فوق تخصص روانشناسی کودک

فوق تخصص روانشناسی کودک

ادامه تحصیلات آکادمیک تا مقطع دکتری و فوق تخصص می‌تواند یک مزیت بزرگ برای روانشناس باشد. دوره‌های رایجی که روانشناسان در تحصیلات تکمیلی در مورد آن‌ها کسب مهارت می‌کنند به شرح زیر هستند:

  • ارزیابی و تشخیص
  • تکنیک‌های درمانی فردی و گروهی
  • روانشناسی تربیتی
  • آسیب‌شناسی روانی
  • تجزیه‌وتحلیل کمی داده‌ها

دوره‌های تحصیلات تکمیلی همچنین شامل یک دوره کارآموزی بیش از ۱۰۰ ساعته است که روانشناسان را بسیار آب‌دیده می‌کند.

در یک کلام: نظر دکتر مانی سلیمانی

در این مطلب در مورد بهترین روانشناس کودک صحبت کردیم و از نزدیک با ۲۵ مورد از بهترین روانشناسان کودک آشنا شدیم. همچنین اطلاعات مهم و کاملی در مورد مشکلات کودکان و ویژگی‌های یک روانشناس خود به دست آوردیم.

پرسش و پاسخ

لیست پزشکان روانشناسی کودک خانم هستند یا آقا؟

این لیست شامل مجموعه ای از پزشکان خانم و آقا است.

تخصص اصلی این پزشک ها چیست؟

تخصص اصلی این پزشکان روانشناسی کودک و موفقیت کودک است.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

رفتار والدین چه تاثیری بر فرزند می‌گذارد؟ (چگونه والدی برای فرزندت هستی)

آنچه در این پست میخوانید الگوسازي در کودک از چه زماني آغاز مي‌شود؟بيشترين نقش والدين در اين الگوسازي تا چه…

بیشتر بخوانید

5 اصل مهم درباره اضطراب کودکان

آنچه در این پست میخوانید اصل اول: آگاهی از اضطراب کودکانآگاهی از احساسات و اضطراب کودکاناصل دوم: مد نظر داشتن…

بیشتر بخوانید
یادگیری زبان با تکنیک روانشناسی

یادگیری زبان با تکنیک روانشناسی جدیدترین متد آموزشی سال

آنچه در این پست میخوانید روش جدید یادگیری زبان با تکنیک روانشناسیچرا به هر روشی می‌توان به کودکان انگلیسی یاد…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 3 = 3

دکتر مانی سلیمانی

روانشناس و مدرس موفقیت کودکان با تالیف بیش از 130 جلد کتاب در حوزه‌ی موفقیت کودکان

نشانی مجموعه پشتیبانی سایت:

تهران، صادقیه، بلوار فردوس غرب، ساختمان 13845

تلفن تماس: 02144089177

آدرس دفتر چاپ کتاب و ارسال دوره‌ها: شهرری – شهرک 13 آبان – خیابان هادی رشیدی-خیابان زالیزاده-پلاک11

تلفن تماس: 0215501003 _ 09196463548

آدرس ایمیل: manisoleimani59@gmail.com

قوانین و مقررات سایت دکتر مانی سلیمانی

پشتیبانی سریع: 09938469065

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر مانی سلیمانی است